2014-05-06 14:27:59• hírek • Szatmár.ro

Savókúra méregtelenítés céljából

Nagyanyáink az epe- és májbetegségek, bőrbetegségek, valamint az emésztési zavarokkal küszködők megsegítésére, előszeretettel alkalmazták a tejsavót. A tejsavóval való kezelés, gyógyítás mindennapos és természetes volt.

A sajtelőállítás során vitamin, ásványi anyag és fehérje a savóban marad, így az gyakran kárba vész. Sokan állati takarmányként hasznosítják ahelyett, hogy saját egészségük védelmére használnák fel. Napjainkban számtalan olyan módszer létezik melyek segítségével a savót emberi fogyasztásra is alkalmassá teszik. Nemcsak belső fogyasztásra alkalmas, hanem külsőleg felhasználva is kifejti jótékony hatásait, így például szépítő fürdők és bőrbetegségek esetében. Fogyókúrázók, puffadásban, székrekedésben szenvedők is bátran alkalmazhatják.

Ez az úgynevezett tejszérum jótékony hatásait a magas vérnyomás, a magas koleszterin és a fekélyek esetében is kifejti. A tejsavó valóban segít abban, hogy a jótékony baktériumflóránk gyorsabban regenerálódjon, ugyanakkor természetes módon méregtelenít és segít az egészséges testsúly megtartásában. Igazi bőrbarát csodaszer, amely frissíti, fiatalítja és regenerálja a bőrt. Nem véletlen, hogy Kleopátra egyik titkos csodaszere volt.

A kúra egy hónapig tart. Ebben az időszakban a tejsavón kívül sok folyadékot, lehetőleg gyógyteát vagy ásványvizet kell inni. A kúra kezdeti időszakában a reggeli előtt és azt követően is ¼ l savót kell meginni, majd minden nap ¼ l-rel emelni kell a savó mennyiségét, ám azt most már nemcsak a reggeli környékén, hanem a nap folyamán egyenlő részekre elosztva kell meginni. A 8. napot követően már minden nap 2 l tejsavót ajánlott apránként elkortyolgatni 10 napon keresztül, majd a 19. naptól ismét ¼ l-rel csökkenteni kell a savó mennyiségét. Mint ahogyan a kúrák alkalmával mindig, ebben az estben is tilos kávét, alkoholt fogyasztani!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: